ESDEVENIMENTS CORPORATIUS

REUNIONS I ESDEVENIMENTS

El Castell de Vilassar de Dalt ofereix els seus espais per organitzar reunions de treball i trobades corporatives i posa a l’abast tots aquells serveis necessaris per assolir l’èxit desitjat.

A més a més dels seus propis equips d’àudio, il·luminació i projecció, proporciona el contacte amb tècnics experts, informàtics, hostesses, empreses d’arts gràfiques i senyalística, empreses de material per a conferències, de producció tècnica i artística, de traducció simultània i de lloguer de busos i cotxes.

En gastronomia, els millors càterings treballen amb el Castell de Vilassar de Dalt per oferir dinars, sopars, còctels, lunchs, bufets, esmorzars i qualsevol format que doni originalitat i un toc personal, sempre amb la màxima prioritat al producte i al servei. Altres col·laboradors com empreses de disseny floral, carpes, material i mobiliari de lloguer, il·luminació, fotografia, vídeo i música contribueixen a la creativitat i èxit de l’acte.

Per a l’allotjament, La Caseta disposa de quatre habitacions dobles amb esmorzar inclòs, hall-menjador, office-cuina i jardí. Contactem amb els millors hotels de la zona per oferir un major número de habitacions.

Si es desitja complementar la reunió oferint un incentiu, treballem amb empreses organitzadores d’activitats tal com visites als racons més interessants del Maresme, museus, aigües termals, port esportiu i camps de golf. Altres activitats poden tenir lloc als mateixos espais del Castell de Vilassar de Dalt, com sessions de ioga a la zona del llac, festa nocturna a la discoteca, tast de vins, actes culturals i tantes altres idees que contribueixen a l’èxit de l’acte corporatiu.

De la mateixa manera, estem en contacte amb els millors DMC, organitzadors professionals de congressos i relacions públiques perquè la creativitat, organització, gestió, professionalitat i seguiment en el desenvolupament de l’acte sigui la major garantia d’èxit.

OFRECIMIENTO

SISTEMA D’ÀUDIO VISUAL

Tenim el nostre propi equip d’àudio, il·luminació i projecció. Per oferir més professionalitat contactem tant a les empreses proveïdores de servei tècnic, material per a congressos, hostesses i traducció simultània, com a les empreses que organitzen esdeveniments, agències, DMC i Relacions Públiques.

GASTRONOMIA

En gastronomia, els millors càterings treballen amb es Castell de Vilassar de Dalt per oferir dinars, sopars, còctels, lunchs, bufets, esmorzars i qualsevol format que doni originalitat i un toc personal, sempre amb la màxima prioritat al producte i al servei. Altres col·laboradors com empreses de disseny floral, carpes, material i mobiliari de lloguer, il·luminació, fotografia, vídeo i música contribueixen a la creativitat i èxit de l’acte.

ALLOTJAMENT

Per a l’allotjament, La Casita té 4 habitacions dobles amb desdejuni inclòs, saló, oficina i jardí. També contactem als millors hotels de la zona per oferir un major nombre d’habitacions.

EL NOSTRE AMBIENT

Si desitja complementar l’esdeveniment oferint alguns incentius, ens contactem amb empreses que organitzen activitats com a visites als racons més interessants del Maresme, museus, aigües termals, ports esportius i camps de golf. Altres incentius poden tenir lloc en els mateixos espais del Castell de Vilassar de Dalt com a sessions de ioga a l’àrea boscosa del llac, festa nocturna en la discoteca, tastos de vi, esdeveniments culturals i moltes altres idees que contribueixen a l’èxit de l’esdeveniment.